privacy & voorwaarden

disclaimer & privacy in gewoon Nederlands 😉

  • erkende-dakdekker.nl® is een online platform.
  • erkende-dakdekker.nl® werkt exclusief samen met geselecteerde partners. Deze partners zijn specialist in de gezochte werkzaamheden en treden op als leverancier en uitvoerder van deze werkzaamheden:
  • aangesloten/uitvoerende partners zijn:
  • Perfectdak Nederland bv , KVK 17262403, btw id NL 825804462B01
   hoofdkantoor: J Heijmansln 1B, 5246 BH Rosmalen
   tel 073-2048262
 • Alle werkzaamheden worden door hen uitgevoerd,
  erkende-dakdekker.nl® brengt alleen maar een potentiële klant en leverancier tot elkaar. erkende-dakdekker.nl® aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites en/of telefoonnummers waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van dergelijke links en/of telefoonnummers is geheel voor uw eigen risico.
  Bij uitvoer van de werkzaamheden is dan ook een overeenkomst van toepassing tussen klant en leverancier en zijn derhalve de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing van de gebelde/gekozen leverancier. Bent U na afloop ontevreden dan moet u het dus zelf met deze leverancier oplossen! (maar ik wil het wel graag weten !)
 • Uw privacy: Wij brengen u in contact met een dakdekkersbedrijf, door middel van het doorschakelen van uw telefonische oproep, of ingevuld webformulier.
  We weten niet wie u bent en verzamelen geen gegevens van U, met uitzondering van het door u gebruikte telefoonnummer, behalve als U anoniem belt, want dan weten we zelfs dat niet! Deze gegevens bewaren we zolang de wet dat vereist.
 • Gegevens van websitebezoekers worden alleen gebruikt voor interne marketing doeleinden, en ja: daarvoor worden o.a. de tools van Google voor ingezet, maar dus alleen voor interne doeleinden
 • de website erkende-dakdekker.nl® is een product van HQ Leads,
  KVK 73910600 , Haarlem
  te bereiken via info@hq-leads.com
  hier vindt u de privacyverklaring/AVG/GDPR van HQ Leads, die dus ook van toepassing is op deze website.